Fotografi nuntă

despre noi

FOTOVIVAFotoviva s-a născut din pasiunea comună a doi fotografi de nuntă din Câmpina, Iulian și Monica Arion, pentru amintirile importante din viață.

Înseamna un mic atelier de fotografie de nuntăfotografie de portretfotografie fine art, cu servicii oferite în toată țara.

DESPRE CE FACEM

Obiectivul nostru este să surprindem nunta voastră cu toată spontaneitatea, dragostea și emoțiile care o fac un eveniment unic. În cea mai mare parte a zilei nunții voastre vom lucra foarte discret, din umbra, pentru a captura acele momente care vor face nunta de neuitat.

Unul dintre cele mai importante lucruri este ca suntem flexibili. Vom colabora cu voi așa încât puteți avea nunta exact cum vreți să fie. Ne întalnim cu fiecare cuplu înainte de nuntă pentru a discerne ce trebuie și ce vă doriți la eveniment.

Credem că elementele cheie pentru succesul unui serviciu fotografic satisfăcător sunt libertatea și flexibilitatea clientului precum și devotamentul fotografului.

Vă invităm să vizitați galeriile cu exemple ale muncii noastre.

DESPRE IULIAN

Fascinația pentru fotografie a început în perioada facultății.

Tot în aceasta perioada a fost invitat să fotografieze prima nuntă. Este fotograf de nuntă profesionist din 2005.

„Am fost cuprins de frumusetea si romantismul ce invaluia evenimentul. A fost o experienta modesta dar magulitoare fiindca mi s-a oferit increderea pentru a surprinde din emotiile acelei zile. Sunt fericit si foarte mandru sa spun ca fiecare nunta imi aduce aceleasi impresii si sentimente.”

Aprecieri

În mai 2011 am avut parte de un dublu succes, am fost incluși în prestigioasele WPJA si AG|WPJA. Iar din august 2013 Iulian este membru Fearless Photographers.