fbpx


Fotografi nuntă

despre noi

FOTOVIVA  Fotoviva s-a născut din pasiunea comună a doi fotografi de nuntă din Câmpina, Iulian și Monica Arion, pentru amintirile importante din viață.

Fotoviva înseamnă un mic atelier de fotografie de nuntăfotografie de portretfotografie fine art, cu servicii oferite în toată țara.

DESPRE CE FACEM

Obiectivul nostru este să surprindem nunta voastră cu toată spontaneitatea, dragostea și emoțiile care o fac un eveniment unic. În cea mai mare parte a zilei nunții voastre vom lucra foarte discret, din umbra, pentru a captura acele momente care vor face nunta de neuitat.

Unul dintre cele mai importante lucruri este ca suntem flexibili. Vom colabora cu voi așa încât puteți avea nunta exact cum vreți să fie. Ne întâlnim cu fiecare cuplu înainte de nuntă pentru a discerne ce trebuie și ce vă doriți la eveniment.

Credem că elementele cheie pentru succesul unui serviciu fotografic satisfăcător sunt libertatea și flexibilitatea clientului precum și devotamentul fotografului.

Vă invităm să vizitați galeriile cu exemple ale muncii noastre.

DESPRE IULIAN

Fascinația pentru fotografie a început în perioada facultății.

Tot în aceasta perioada a fost invitat să fotografieze prima nuntă. Este fotograf de nuntă profesionist din 2005.

„Am fost cuprins de frumusețea si romantismul ce învăluia evenimentul. A fost o experiență modesta dar măgulitoare, întrucât mi s-a oferit încrederea că pot a surprinde din o parte din emoțiile acelei zile. Sunt fericit si foarte norocos că pot spune despre fiecare nunta că îmi aduce aceleași impresii si sentimente.”

Aprecieri

În mai 2011 am avut parte de un dublu succes, am fost incluși în prestigioasele WPJA si AG|WPJA. Iar din august 2013 Iulian este membru Fearless Photographers.

FOTOVIVA  FOTOVIVA  FOTOVIVA  FOTOVIVA

You can find us in designerlistings.org’s Photography Directory
Our website is listed in photographerlistings.org – Romania Photographer Listings