Întrebări și răspunsuri

adresate frecvent

FOTOVIVA
Nu ne place să fim categorisiți într-un anumit tipar. Stilul nostru poate fi apreciat ca fotojurnalistic (pentru că nu încercam să controlăm atmosfera evenimentului, însă vom avea grijă să vă surprindem în cea mai favorabilă lumină, din cele mai bune unghiuri), la fel de bine cum poate fi numit și portretistic, fashion sau glamour căci veți avea parte sesiuni foto elaborate, fiindcă știm că-ți dorești să arăți perfect în ziua nunții.
În realizarea acestui demers, oferim fiecărui cuplu o ședință foto înainte de nuntă, pentru a se simți confortabil mai apoi în prezența aparatelor foto.
"We put the glamour back into wedding photography" 😉
Iulian a fotografiat prima nună în vara anului 2002, dar de-abia în 2005 a avut curajul să facă din asta o profesie. În acești 22 ani a fotografiat peste 300 de evenimente.
"Totul a început cand am fost rugat de un videograf să îl ajut cu fotografiile la o nunta și de atunci am rămas atras de domeniu. Privesc diferit fiecare eveniment în încercarea de a captura unicitatea oricărui moment."
Din 2009 este însoțit la fiecare eveniment de soția și asistentul lui, Monica.
De 19 ani toate lucrările noastre sunt în format digital. Mediul digital ne permite un control deplin asupra imaginilor, astfel încât să putem oferi calitatea pe care clienții noștri o așteaptă.
Toata aparatura noastră este profesională și dublată de echipamente de rezervă, precum și fișierele cu fotografiile voastre care sunt stocate în cel puțin două locații, pentru a evita să vă privăm de amintirile atât de valoroase.
Pentru nostalgici, însă, putem scoate oricând din sertar aparatele foto analogice. 🙂
Da, întotdeauna facem fotografii de grup, pe lângă portrete cu mirele și mireasa. De aceea rugăm fiecare cuplu să facă o listă a fotografiilor de grup dorite.
Și, desigur, putem face sesiuni foto înainte sau după nuntă, când nu trebuie sa purtam sau, după caz, nu ne mai pasă dacă stricăm costumul de ginerică sau rochia de mireasa. 😉
Da, produsul final este o îmbinare de fotografii alb-negru și fotografii color. Toate imaginile sunt capturate în format raw, iar apoi le selectam pe cele care, pentru noi, arată mai bine în alb și negru.
Numărul de cadre surprinse la o nunta depinde de lungimea evenimentului. În general se realizează cam 2.000-3.000 de declanșări, dintre care alegem și prelucrăm în jur de 700 imagini.
La ele se adaugă cele realizate la sesiunile foto de dinaintea nunții sau cele de după nuntă.
Scopul nostru este să vă prezentăm fotografiile pe site, în galeria dv. personala în cel mult două luni.
Iar, în aproximativ 3 luni de la nunta veți primi toate imaginile și albumele voastre.
Imaginile digitale sunt corectate și atent pregătite pentru tipar. Aveți opțiunea de a le duce la orice laborator doriți și să faceți oricâte duplicate. De asemenea vi le putem tipări noi într-un mediu controlat și perfect calibrat, în laboratoare partenere.
Alegerea este a voastră!
Desigur, fiindcă după nuntă rămâneți cu verighetele, albumul și, poate, rochia (daca nu o vindeți :)), noi vă oferim o gama variata de albume digitale precum și albume clasice.
Albumele digitale se numesc așa fiindcă sunt concepute pe calculator, însă acestea vor fi tipărite pe hârtie foto de cea mai buna calitate și legate în elegante coperți de piele veritabilă.
Iar noi, cum albumul este cartea noastră de vizită, vom avea grijă ca fiecare să fie impecabil!
Pachetul standard presupune pe cât posibil acoperirea completă a evenimentului. Deoarece încercam să surprindem nunta de la început până la sfârșit, putem fi prezenți chiar și 18 ore (calculat de la ora 10 a.m. până a doua zi la ora 4 a.m.).
Iubim atât de mult fotografia, încât ne-am dedicat ei 100%.
Investiția mirilor noștri în amintiri, pentru anul 2024, pornește de la 1.000 Euro și presupune ca standard:
  • prezența mea și a unui asistent pe toată durata evenimentului;
  • livrarea pe suport digital (stick USB) a minim 700 fotografii;
  • o sedință foto „de antrenament” cu câteva zile înaintea evenimentului;
  • galerie foto privată;
  • un album digital cu 40 pagini 30cm x 30cm cu coperta din piele;
Iar ca servicii suplimentare:
  • Ședințe foto „Save the date”, „Engagement” sau „Trash / Love the dress”
  • Albume pentru nași, părinți, etc.;
  • Fotografii de botez;
  • Sedințe foto de maternitate, de bebeluși sau, așa, fără motiv...
Pentru mai multe detalii vă invităm să ne contactați.
Și stați conectați cu noi pe facebook și instagram pentru că vom avea tot felul de promoții. 🙂