fbpx


Elena + Vlad

Ballade pour Adeline

FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești

N-am vrea să ne exprimăm opinia despre electrocasnicele produse la Găești, deși, din experiența noastră, sunt peste medie. 🙂

În schimb, trebuie să spunem răspicat că la fel sunt și oamenii de prin părțile locului. Ne-au primit și ne-au tratat ca pe membri ai familiei.

Deși timpul a fost limitat, cu drumuri până la Târgoviște pentru machiat & coafat, cu cununia civilă în aceeași zi, plus ceva ploaie, Elena și Vlad s-au încăpăținat să respecte timeline-ul să propus și am reușit să facem pe fugă și o sesiune foto, care chiar n-a ieșit rău.

FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești FOTOVIVA Fotografii de nuntă Găești

Fotograf nuntă Găești

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii de nuntă la Găești. Și acum, după 8 ani, aceste fotografii de nuntă împreună cu Elena și Vlad sunt la fel de proaspete și fascinante. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora și a vă spune în fotografii povestea!

Vrei și tu fotografii de nuntă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.