Fotografii de nuntă
Emanuela + Lucian

136

La aceasta nunta am fost cadoul din partea nasilor. Asa ca i-am cunoscut pe cei doi in dimineata zilei celei mari.
Si, ca sa-i imprietenim cu aparatul foto, am repede plecat pe coclaurii din jurul Moreniului pentru o sedinta de antrenament.
Eu as spune ca s-au descurcat exemplar… 😉
Apoi, cu lectia invatata, totul a mers ca uns.

FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni

Fotograf nuntă Moreni

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii de nuntă la Moreni. Și acum, după 9 ani, aceste fotografii de nuntă împreună cu Emanuela și Lucian ne fascinează la fel de mult. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora!

Vrei fotografii de nuntă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.