fbpx


Emanuela + Lucian

FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni

La aceasta nunta am fost cadoul din partea nasilor. Asa ca i-am cunoscut pe cei doi in dimineata zilei celei mari.
Si, ca sa-i imprietenim cu aparatul foto, am repede plecat pe coclaurii din jurul Moreniului pentru o sedinta de antrenament.
Eu as spune ca s-au descurcat exemplar… 😉
Apoi, cu lectia invatata, totul a mers ca uns.

FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni FOTOVIVA Fotografii de nuntă Moreni

Fotograf nuntă Moreni

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii de nuntă la Moreni. Și acum, după 12 ani, aceste fotografii de nuntă împreună cu Emanuela și Lucian sunt la fel de proaspete și fascinante. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora și a vă spune în fotografii povestea!

Vrei și tu fotografii de nuntă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.