Aria, Adina & Bogdan

Nuntez

FOTOVIVA Fotografii de nuntă București

Așa cum îl definește Bogdan, „nuntez” = nunta + botez.

Frumos eveniment a mai organizat Bogdan și Adina. Pe lângă cuvintele noi adăugate la vocabular, am descoperit și un eveniment inedit. Relaxat și sofisticat cu sushi și cocktail-uri, cu oameni faini și într-o locație extraordinară, petrecerea asta ne-a mers la suflet.

FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București

Fotograf nuntă București

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii de nuntă la București. Și acum, după 5 ani, aceste fotografii de nuntă împreună cu Aria, Adina & Bogdan ne fascinează la fel de mult. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora!

Vrei și tu fotografii de nuntă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.