fbpx


Oana + Adrian

cărți & ceasuri

FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului

Revenim cu fotografiile de la nunta Oanei și a lui Adrian. Pe cei doi i-am întâlnit la Mogoșoaia, unde i-am fotografiat citind. Țineți minte acele minunate fotografii de logodnă, nu?!

Urmând tradiția, tema nunții a fost, desigur, cititul. Sala și mesele au fost decorate cu nenumărate cărți, tortul a fost plin de cărți, iar mărturiile au fost, cum altfel, semne de carte.

Cum Adrian are o pasiune pentru ceasuri, și vă invit să-i admirați butonii, am făcut o scurtă sesiune foto și la Muzeul Ceasului din Ploiești.

Acest eveniment a constituit și o noutate pentru noi. A fost prima oară când, în paralel cu aparatele foto dSLR de la Canon, am folosit și un mirrorless de la Fujifilm.

FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului FOTOVIVA Fotografii de nuntă Ploiești Muzeul Ceasului

Fotograf nuntă Muzeul Ceasului

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii de nuntă la Muzeul Ceasului. Și acum, după 7 ani, aceste fotografii de nuntă împreună cu Oana și Adrian sunt la fel de proaspete și fascinante. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora și a vă spune în fotografii povestea!

Vrei și tu fotografii de nuntă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.