fbpx


Mihaela + Dan

The beauty within

FOTOVIVA Fotografii de nuntă București

La reușita finală a produsului fotografic au conlucrat o mulțime de factori, unii dintre ei aparent nesemnificativi. Nu ne vom opri acum la jovialitatea mirilor, la fericirea pe care o emanau fiecare gest, fiecare vorbă, ci la curajul amândurora de a încălca tiparele unei nunți tradiționale.

Deși bucureșteni, și-au adunat toți nuntașii într-un hotel confortabil în vecinătatea căruia se afla o biserică ortodoxa. Astfel, toate momentele importante ale nunții s-au împletit cu lungi perioade de relaxare, totul concurând la realizarea unui eveniment unic prin frumusețe și destindere.

Iar nouă, fotografilor de nuntă, ne-a dat ocazia să demonstrăm o dată în plus că „Everyone is photogenic”, că frumusețea este tot ce se manifestă în fiecare dintre elementele Universului, în stelele de pe boltă, în păsările cerului, în sufletul și chipul oamenilor de pe pământ.

Mihaela și Dan au avut încredere în noi și în deviza noastră și au strălucit cu adevărat în ziua nunții lor.

FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București FOTOVIVA Fotografii de nuntă București

Fotograf nuntă București

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii de nuntă la București. Și acum, după 7 ani, aceste fotografii de nuntă împreună cu Mihaela și Dan sunt la fel de proaspete și fascinante. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora și a vă spune în fotografii povestea!

Vrei și tu fotografii de nuntă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.