Fotografii de nuntă
Anca + Bogdan

214

Pentru a doua oara la Caracal si din nou am fost incantati. Aceeasi atmosfera minunata, iar oamenii la fel de veseli si primitori.
Departe de legendele care-l inconjoara, am descoperit alaturi de Anca si Bogdan Caracalul si motivele lui de mandrie.

 • Parcul Constantin Poroineanu este unul dintre parcurile naturale cele mai frumoase din România, fiind recunoscut in Europa ca cel de-al treilea parc natural ca dimensiune.
 • Iar teatrul reprezinta o mandrie arhitectonica a urbei, proiectata de austriacul Franz Billek, inaltata in stil eclectic, cu accente neobaroce si neorenascentiste in secolul XIX.
  Va multumim, dragilor, pentru experienta! Ne face o reala placere sa impartasim pe blog imagini de la nunta voastra… 🙂

FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal FOTOVIVA Fotografii de nuntă Caracal

Fotograf nuntă Caracal

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii de nuntă la Caracal. Și acum, după 8 ani, aceste fotografii de nuntă împreună cu Anca și Bogdan ne fascinează la fel de mult. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora!

Vrei fotografii de nuntă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.