fbpx


Mihaela + Vlad

FOTOVIVA Fotografii logodnă Câmpina

Nici nu ne-am dat seama câte ne leagă de Mihaela și Vlad, dar pe măsură ce ne-am cunoscut am descoperit o grămadă de prieteni comuni.

În așteptarea sesiunii de fotografii după nuntă, să ne aducem aminte de cele de dinainte.

Mihaela-si-Vlad-save-the-date-01 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-02 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-03 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-04 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-05 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-06 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-07 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-08 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-09 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-10 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-11 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-12 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-13 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-14 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-15 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-16 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-17 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-18 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-19 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-20 Mihaela-si-Vlad-save-the-date-22

Fotograf nuntă Câmpina

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii logodnă la Câmpina. Și acum, după 9 ani, aceste fotografii logodnă împreună cu Mihaela și Vlad sunt la fel de proaspete și fascinante. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora și a vă spune în fotografii povestea!

Vrei și tu fotografii logodnă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.