fbpx


Bianca + Cristian

Kissed by light

FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești

Ne place să ieșim cu mirii noștri la câte o ședință foto înainte de nuntă, ca să ne cunoaștem mai bine și să ne obișnuim cu aparatul foto. Învățăm câteva trucuri pe posing și cum să ne lăsăm sărutați de lumină.

Mai nou, ținând cont de dimensiunile reduse și aspectul retro al noilor noastre aparate foto Fujifilm, pentru miri, să fie în fața camerei nu mai e așa intimidant.

Cu mirii de azi am ieșit pe străduțele din centrul Ploieștiului și am descoperit împreună că un simplu gard sau umbrele crengilor pe un zid, ca să nu mai vorbim de ușile roșii departamentului de pompieri Ploiești, pot fi cadre ideale pentru fotografii emoționante.

Ca majoritatea mirilor, de pretutindeni, aveau emoții că nu vor ști să stea la poze. Emoțiile, însă, au trecut repede după câteva scurte exerciții și indicații.

La final sesiunii foto plănuiau deja locațiile pentru fotografiile din ziua nunții  și cum să se integreze în ele în funcție de direcția și calitatea luminii.

FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești FOTOVIVA Fotografii logodnă Ploiești