fbpx


Raluca + Bogdan

Provocând primăvara

FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov

Am ieșit cu Raluca și Bogdan (pe care îi știți din fotografiile de logodnă) în ultima zi a lui februarie 2015 să facem câteva fotografii după nuntă.

Când programăm nunta toamna târziu, deși natura și lumina sunt mirifice, trebuie să ținem cont că ziua este mult mai scurtă și că e tare posibil să nu avem timp pentru o sesiune foto de minim 90 de minute, așa cum ne-am dori. Soluția pentru a avea un album cuprinzător este, desigur, așa cum bănuiți, să combinăm fotografiile realizate în ziua nunții cu o sesiune foto după nuntă. Vom regăsi, astfel, în album toate emoțiile investite în ziua nunții, dar reușim și să păstrăm cumva amintirea felului în care ne-am pregătit pentru marele eveniment, la care am visat atât.

Pentru realizarea de fotografii după nuntă, nu vom mai fi presați de timp și, în plus, vom putea alege o locație în care ne-ar fi imposibil să ajungem în ziua nunții.

Cu Raluca și Bogdan am fost la Brașov.

FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov
FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov FOTOVIVA Fotografii după nuntă  Brașov