fbpx


Patricia + Dragoș

La plimbare

FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești

Patricia și Dragoș și-au dorit neapărat să se antreneze cumva pentru fotografiile din ziua nunții.

Cum și noi recomandăm mirilor noștri același lucru, le-am propus să-i însoțim la o întâlnire. Prin urmare, ne-am trezit cu o invitație la o plimbare cu bicla prin pădure. Am plecat din Ploiești și am mers în pădurea Păulești. Nu ne-am dat prea mult cu bicicleta, dar a fost amuzant. Ne-am distrat și am făcut niște fotografii de logodnă și niște portrete senzaționale, cu care Patricia se mândrește și acum.

FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești FOTOVIVA Fotografii logodnă Păulești

Fotograf nuntă Păulești

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii logodnă la Păulești. Și acum, după 7 ani, aceste fotografii logodnă împreună cu Patricia și Dragoș sunt la fel de proaspete și fascinante. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora și a vă spune în fotografii povestea!

Vrei și tu fotografii logodnă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.