0%

Carina descoperă lumea

0

Când a împlinit un an, Carina a primit cel mai frumos cadou de la părinții ei: o ședință foto.
Iar ea, fiindcă tocmai învăța să meargă, și-a luat căruciorul premergător și a ieșit prin parc, spre deliciul obiectivelor noastre.
Acum, fie vorba între noi, de rezultatele ședinței foto se vor bucura mai degrabă părinții, așa că – până la urmă – nu putem spune cu exactitate pentru cine a fost într-adevăr cadoul. 😉 Avem convingerea, însă, că la un moment dat Carina le va mulțumi.

sedinta_foto_aniversare_carina_01 sedinta_foto_aniversare_carina_02 sedinta_foto_aniversare_carina_03 sedinta_foto_aniversare_carina_04 sedinta_foto_aniversare_carina_05 sedinta_foto_aniversare_carina_06 sedinta_foto_aniversare_carina_07 sedinta_foto_aniversare_carina_08 sedinta_foto_aniversare_carina_11 sedinta_foto_aniversare_carina_13 sedinta_foto_aniversare_carina_15 sedinta_foto_aniversare_carina_17 sedinta_foto_aniversare_carina_19 sedinta_foto_aniversare_carina_25 sedinta_foto_aniversare_carina_26 sedinta_foto_aniversare_carina_30 sedinta_foto_aniversare_carina_32 sedinta_foto_aniversare_carina_34 sedinta_foto_aniversare_carina_37 sedinta_foto_aniversare_carina_38

Fotograf nuntă Bucov

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii de nuntă la Bucov. Și acum, după 6 ani, aceste fotografii portret împreună cu Carina descoperă lumea ne fascinează la fel de mult. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora!

Vrei fotografii portret?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.