0%

Cristina + Sorin

0

La nunta celor doi am avut parte de un partener fantastic. Soarele, căci despre el e vorba, a făcut mai mult de jumătate din treabă.

 

Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-01 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-02 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-03 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-04 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-05 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-06 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-07 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-08 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-09 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-10 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-11 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-12 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-13 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-14 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-15 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-16 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-17 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-18 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-19 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-20 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-21 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-22 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-23 Fotografii-nunta-Cristina-Sorin-24

Fotograf nuntă Păulești

Întotdeauna ne-a plăcut să facem fotografii de nuntă la Păulești. Și acum, după 5 ani, aceste fotografii de nuntă împreună cu Cristina și Sorin ne fascinează la fel de mult. A fost o experiență fabuloasă. Vă mulțumim, dragilor, pentru oportunitatea de a colabora!

Vrei fotografii de nuntă?

Lasă-ne un mesaj, verifică disponibilitatea noastră și vezi ce oferte am pregătit pentru rezervările anticipate.